Hij gebruikt typo 00 bloem, verse gist, en hij heeft een heel arsenaal nonna's op Sicilië die hem voorzien van de lekkerste passata. Ik ging er voor naar de winkel op de hoek.
Prijsopbouw voor één pizzabodem met saus en mozarellakaas
- molino dallogiovanne typo 00 150g 0.24 €
- passata rustica 4 el 0.12 €
- gemengde kruiden / peper / zout 0.03 €
- mozarella cucina galbani 100g 0.86 €
- olijfolie 0.10 €
- verse gist 0,03 €
Prijsopbouw Toppings
Marcachouffe, 3 kleine salami in schuifjes gesneden, 0,87 €, roepnaam Pepperoni 2,22 €
Groene pesto 0,09 €, roepnaam Margherita 1,43 €
Boni ansjovisfilets 1,10 €, kappertjes 0,10, roepnaam Napoli 2,54 €
Everyday gerookte zalm 1,00 €, roepnaam Salmone 2,34 €
Kippenfilets trad., fijn gesneden en voorgebakken met kipkruiden 1,73 €, roepnaam Pollo 3,07 €
De grootste prijsverschillen zijn niet te vinden in de pizzabodem, maar wel in de toppings en de mozarella.
Maak de pizza volgens het basisrecept.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten